💫 Još jedna uspešna godina je iza nas! U našem stilu smo je ispratili i smelo najavili dolazak još uspešnije 2024. na ušću Save u Dunav. 🥳🎉

 

Veče u restoranu „Komitet“, u Beton hali, ispunjeno radostima i dostignućima okupilo je oko 140 gostiju – naših zaposlenih, članova njihovih porodica, prijatelja i poslovnih partnera. Proslava se odvijala u stilu softverskih programera – s mnogo bajtova hrane, gigabajta muzike i terabajta smeha.

 

 

Bila je ovo prilika i za odavanje priznanja i zahvalnosti zaposlenima za njihov trud i posvećenost. Vukašin Radulović, jedan od osnivača kompanije, održao je inspirativan praznični govor, posebnu pažnju posvetivši našim jubilarcima, kojima su za 5, 10 i 15 godina predanog rada uručene plakete. U nastavku su njihova imena, mada su bili dovoljni i sami opisi koji su čitani tokom uručenja nagrada da prepoznamo o kome je reč.

 

NAŠI JUBILARCI

 

Momak neobične strpljivosti i divnih manira. Ako kažem – arapski jezik, koziji sir, Sara Jo i Pančevo. Ko je rešenje asocijacije? Miroslav Loci – 5 godina sa nama.

Oslonac Heliant implementacije. Ukrotitelj listi čekanja i magnetnih rezonanci. Žena koju ministarka zdravlja pažljivo sluša. Srcem u Šapcu, ali inače sa nama, Danijela Marković – 5 godina sa nama.

Motorna snaga našeg zelenog tima. Nasmejani momak koji poznaje mercedese skoro kao lab uređaje. Đorđe Petrović – 5 godina sa nama.

Moja desna ruka. Najveći strah naših korisnika jer im saopštava jedno od dve stvari: „Znate, ugovor mora da se koriguje“ ili „Sve linije su trenutno zauzete“. Mama preslatke Marice. Naša Đurđa  Bukarica – 15 velikih godina sa nama.

Sa nama oduvek. Simbol Helianta. Dan jedino može da počne kako treba kada ona donese kafu. Mama Aleksandre, Violete, Veljka i Vesne. Baka Strahinje i Đurđe. Naša Nada Petrović – 15 godina sa nama.

Suvereni poznavalac laboratorija i najiskusniji implementator zelenog tima. Tata Relje i blizanki Ive i Nede, Željko Miletić – 15 godina sa nama.

 

 

Oni su, pored ostalih zaposlenih u kompaniji, zaslužni za to što su Heliant informacioni sistemi, koje koristi više od 270 zdravstvenih ustanova u zemlji i regionu, neprikosnoveni u svojoj branši.

Veče je bila i prilika da se osvrnemo na proteklu godinu, koja je za Heliant bila izuzetno uspešna, sa znatnim brojem novih klijenata. Ali, najslađi broj godine je – 7! Sedam novih beba rođenih u porodicama zaposlenih u protekloj godini, dodale su posebnu dimenziju slavlju, koje nije bilo samo proslava poslovnih uspeha i opuštanje posle godine vrednog i napornog rada, već i podsećanje na snagu zajedništva unutar kompanije, koje je od ključne važnosti za našu budućnost.