Dobrodošli u Heliant!

Napredna softverska rešenja za unapređenje vašeg poslovanja.

O nama

Heliant d.o.o. se bavi razvojem specijalizovanih softverskih rešenja i pružanjem konsultantskih usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Zadovoljstvo klijenta je merilo našeg uspeha i ono, uz primenu najboljih metodologija rada i izgradnju dugoročno partnerskih odnosa, čini osnov naše poslovne filozofije. U Heliantu radi više od 80 posvećenih, timski nastrojenih stručnjaka, koji svakodnevno doprinose izgradnji prepoznatljivog kvaliteta i boljih praksi poslovanja.

Danas smo konkurentni i prepoznatljivi na tržištu jer nudimo stabilna rešenja doslednog kvaliteta. Verujemo da je osnova dobre saradnje komunikacija, i u tom smislu nastojimo da uključimo korisnike u svaki korak razvoja, kreirajući inovativna rešenja uz imperativ jednostavnosti upotrebe bez obzira na kompleksnost poslovnog procesa.

Naša najbolja preporuka je više od 40.000 krajnjih korisnika iz privatnih i državnih domova zdravlja, bolnica, kliničkih centara, laboratorija, apotekarskih ustanova, opštinskih uprava i komunalnih preduzeća, čije je svakodnevno poslovanje jednostavnije i efikasnije zahvaljujući našim softverskim rešenjima. Danas smo priznati kao pouzdan partner na tržištu specijalizovanih rešenja iz oblasti informacionih tehnologija zahvaljujući velikom broju uspešno realizovanih projekata, stručnom kadru i prepoznatljivom kvalitetu.

Pogledajte naše najnovije vesti

Otvorene pozicije

Izaberite poziciju za koju aplicirate:

Medior Full-Stack Developer

Beograd, Makenzijeva 24/5
07.07.2022.

Medior Full-Stack Legacy Developer

Beograd, Makenzijeva 24/5
07.07.2022.

Report Analyst

Beograd, Makenzijeva 24/5
07.07.2022.

Niste našli poziciju koja vam odgovara?

Ponekad se i to dešava, pošaljite nam svoju biografiju na office@heliant.rs

i mi ćemo vas kontaktirati čim se otvori odgovarajuća pozicija.

Osnovne informacije o Heliant d.o.o.

Pun naziv:
Preduzeće za projektovanje i izradu informacionih sistema i računarskih mreža
Heliant d.o.o. Beograd-Vračar

Matični broj: 21004375

PIB: 108461847

Adresa: Makenzijeva 24 V, 11000 Beograd