U Heliantu, prošlog petka, nije bilo ni traga zimskoj hladnoći, jer su zaposleni sa svojim najbližima uneli toplinu i veselje, slaveći dolazeće praznike. Ovu godinu obeležio je pravi “baby shower” i još veća ekipa na proslavi!

 

Zaposleni sa svojim najmilijima, porodicom, prijateljima, braćom, kumovima slavili su predstojeće praznike, pretvorivši običan dan na kraju radne nedelje u čaroliju zajedništva i veselja.

Heliantova proslava tradicionalno je posvećena najmlađim članovima – deci, kojih je sve više kako se tim zaposlenih u Heliantu širi. Ali najveće zvezde pretpraznične svečanosti su bile bebe, njih sedam koje su ove godine obogatile veliku porodicu Helianta.

Novi najmlađi član našeg kolektiva je mali Nikola, koji je napunio tek nekoliko dana, te opravdano nije bio na žurci. Najmlađa i najslađa gošća na slavlju bila je dvomesečna Vasilija, koja je istopila naša srca. Pridružili su nam se i nekoliko meseci stariji bebci – Dušan, Balša, Lena, Sara, i Iskra, koji su svojim osmesima dodali posebnu čaroliju ovom okupljanju.

Oni su u naručju svojih mama i tata, zajedno sa starijim klincima i njihovim roditeljima i bližnjima, uživali u čarolijama koje je priredila naša Cica-Mica klovnica. Dok vešto hoda na štulama i dohvata plafon, Cica-Mica je atrakcija ne samo za decu, već i odrasle. Njena predstava i žongliranje izmamila je osmehe svima.

 

 

Graja i radost su ispunili prostorije Helianta kada je usledilo iznenađenje – Deda Mraz sa poklonima! Deca su oduševljeno primala poklone i slikala se sa Deda Mrazom, što će ostati trajna i lepa uspomena u njihovom detinjstvu, a svakako i našoj arhivi.

 

 

Slavlju sa decom prethodio je tajni Deda Mraz, kada su i zaposleni dobili poklone. Svako je imao tajni zadatak, odnosno osobu kojoj treba da pokloni nešto. Neko je imao sreću da izvuče kolegu ili koleginicu koje dobro poznaje, dok su pojedini imali izazovniji zadatak.

Odakle su došli svi ti tajni pokloni? Neki su odgonetnuli zagonetku, dok su drugi još u potrazi za svojim Deda Mrazom.

 

 

Kao i svake godine, proslava u Heliantu bila je puna topline, zajedništva i radosti. 🌟🎄🎁