Napredna softverska rešenja za unapređenje vašeg poslovanja

O nama

Heliant d.o.o. se bavi razvojem specijalizovanih softverskih rešenja i pružanjem konsultantskih usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Zadovoljstvo klijenta je merilo našeg uspeha i ono, uz primenu najboljih metodologija rada i izgradnju dugoročno partnerskih odnosa, čini osnov naše poslovne filozofije. U Heliantu radi više od 100 posvećenih, timski nastrojenih stručnjaka, koji svakodnevno doprinose izgradnji prepoznatljivog kvaliteta i boljih praksi poslovanja.

Danas smo konkurentni i prepoznatljivi na tržištu jer nudimo stabilna rešenja doslednog kvaliteta. Verujemo da je osnova dobre saradnje komunikacija, i u tom smislu nastojimo da uključimo korisnike u svaki korak razvoja, kreirajući inovativna rešenja uz imperativ jednostavnosti upotrebe bez obzira na kompleksnost poslovnog procesa.

Naša najbolja preporuka je više od 40.000 krajnjih korisnika iz privatnih i državnih domova zdravlja, bolnica, kliničkih centara, laboratorija, apotekarskih ustanova, opštinskih uprava i komunalnih preduzeća, čije je svakodnevno poslovanje jednostavnije i efikasnije zahvaljujući našim softverskim rešenjima. Danas smo priznati kao pouzdan partner na tržištu specijalizovanih rešenja iz oblasti informacionih tehnologija zahvaljujući velikom broju uspešno realizovanih projekata, stručnom kadru i prepoznatljivom kvalitetu.

Misija

Angažovanjem softverskih i sistemskih inženjera, stručnjaka za uvođenje informacionih sistema i konsultanata, primenom inovativnih tehnoloških praksi, razvijamo jedinstvena softverska rešenja, rukovodeći se principom da je zadovoljstvo korisnika merilo našeg uspeha.

Verujemo da su temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspeha ulaganje u razvoj mladih stručnjaka, lični i profesionalni razvoj zaposlenih; otvorena i transparentna komunikacija sa poslovnim saradnicima, i na toj ideji gradimo dugoročne partnerske odnose.

Iskrena posvećenost izvrsnosti u razvoju boljih praksi i viših standarda poslovanja, omogućuje da napredujemo kao saradnici, kao partneri i kao kompanija koja doprinosi razvoju informatičkog društva u zemlji i regionu.

Vizija

Naš dugoročni cilj je da budemo regionalno prepoznatljivi kao vodeći partner za razvoj specijalizovanih softverskih rešenja i projekata.

Zavirite u naš novootvoreni objekat u Nišu

Osnovne informacije o Heliant d.o.o.

Pun naziv:
Preduzeće za projektovanje i izradu informacionih sistema i računarskih mreža
Heliant d.o.o. Beograd-Vračar

Matični broj: 21004375

PIB: 108461847

Adresa: Makenzijeva 24 V, 11000 Beograd