Sa ponosom objavljujemo lansiranje nove verzije 8.0 našeg zdravstvenog informacionog sistema Heliant, koja je 4. jula puštena u produkciju u Domu zdravlja Srpska Crnja.

 

Ova verzija donosi značajne novine i predstavlja prvi korak u opštoj modernizaciji informacionih sistema kompanije.

Prethodna verzija, Heliant 7.7, uspešno je služila zdravstvenim ustanovama širom zemlje, ali sa lansiranjem verzije 8.0 odlučili smo da napravimo veliki iskorak ka savremenijim tehnologijama.

Nova verzija koristi moderne tehnologije kao što su React JS, Java 21 i Java Spring Boot, što omogućava brži i efikasniji rad, kao i bolje korisničko iskustvo.

U narednim godinama nastavićemo sa modernizacijom sistema, tako da će sve više ekrana i funkcionalnosti biti prebačeno na nove tehnologije. Na ovaj način pratimo trendove u tehnologijama, ali i kada je u pitanju UX/UI (User Experience – User Interface) dizajn, neprekidno osluškujući potrebe korisnika.

Ostajemo posvećeni pružanju vrhunske usluge zdravstvenim ustanovama širom zemlje. Kroz stalne inovacije i prilagođavanje novim tehnologijama, Heliant teži da obezbedi najbolja moguća rešenja za lekare, pacijente, medicinsko osoblje i zaposlene u zdravstvu.