Prošlog utorka, 12. septembra održan je događaj u Beču pod nazivom „Poslovni krug Jugoistočne Evrope – Digitalizacija i zdravlje” koji je organizovala SEEBDN (Mreža za razvoj poslovanja Jugoistočne Evrope) u saradnji sa TPA Grupom.

 

Bila nam je čast i zadovoljstvo da budemo deo ovog događaja na kom su se okupile visoke zvanice poput bivšeg austrijskog kancelara Sebastijana Kurca, koga je intervjuisala Sabin Šnabel, izvršna direktorka konsultantske kuće BSH.

Događaj je obuhvatio panel na temu digitalizacije zdravstva u kom su učestvovali Niklas Pihler, jedan od partnera u kompaniji BlackPeak Capital, Dominik Gantner, generalni direktor za Jugoistočnu Evropu u Allianz Partners, Filip Lindinger, direktor u AUSTROMED-u i Vukašin Radulović, partner u kompaniji Heliant. Moderator panela bio je Dušan Todorović, vodeći menadžer programa u austrijskoj kompaniji Industry-Startup.Net.

 

 

Uvodnu reč imali su Doroti Gros, menadžerka prodaje u austrijskom ogranku B. Braun Grupe, Tomas Haneder, partner u TPA Grupi i Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED-a.

Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu i srdačnom gostoprimstvu, kao i svim učesnicima koji su pružili izvanredne uvide na temu digitalizacije zdravstva i podstakli razmišljanje o daljim koracima na tom polju.