Šampionke i šampioni kompanije „Heliant“ tradicionalno uspešno istrčali pet kilometara na Serbia Business Run trci koja je ovog puta održana u Subotici.

 

Serbia Business Run, najmasovnija sportsko-poslovna manifestacija u našoj zemlji, održana je prošlog četvrtka u Subotici, uz učešće 965 takmičara i takmičarki iz 64 kompanije iz cele Srbije.

Trebalo je istrčati čitavih pet kilometara, što je bio izazov za trkače koji veći deo dana provode za kompjuterom, ali je ceo tim sastavljen od 10 šampionki i šampiona kompanije „Heliant“ – što su svi koji su završili tako zahtevnu trku – imao, kao i na toliko prethodnih takmičenja, zapaženu ulogu i junački prošao kroz cilj.

Posebno su oduševile dame iz kompanije „Heliant“: Aleksandra Radosavljević je ovaj mali maraton za poslovne žene i muškarce istrčala za fantastičnih 33 minuta i 20 sekundi i zauzela sjajno 92. mesto. Dušica Cakić je bila odmah, tu malo iza, sa rezultatom od 39.39, zauzevši 185. mesto, dok su Isidora Adam i Tamara Subotić „proletele“ kroz cilj rame uz rame, trčeći ispod 45 minuta (237. i 238.).

Isidora je, važno je pomenuti, zasluženo pobedila u krugu svoje porodice, pošto je Marka Adama supruga ostavila čitav sekund za sobom.

Najbrži među brzim muškarcima kompanije „Heliant“ je bio Vladimir Ninković koji je pet kilometara „preleteo“ za 28 minuta, zauzevši visoko 177. mesto, jedva nešto pre Bojana Beukovića, koji mu je „disao za vratom“ i zasluženo osvojio 201. mesto posle 28 i po minuta trčanja.

Dobro su se oznojili i Jovan Đurđević (33.04 – 327. mesto), Nemanja Vuletić (34.01 – 359) i Etir Chalabi (44.56 – 431), kao i pomenuti Marko Adam, koga je u foto finišu ostavila za sobom Isidora.

Nakon trke je priređena žurka, uz večeru i piće, gde su učesnici mogli da se oporave od iskušenja i druže u opuštenoj atmosferi.