„Dani prakse“, popularna studentska manifestacija u organizaciji Studentskog saveza Fakulteta organizacionih nauka, održana je ove godine 11. put od 27. februara do 3. marta.

 

Tokom ovih pet dana okupila je više od 500 učesnika u beogradskom hotelu „Metropol Palace“. Pored kompanije „Heliant“, događaju su prisustvovale i kompanije „Milšped“, „Generali osiguranje“, „Banca Intesa“, „MK group“, kao i mnogi drugi.

Studenti su slušali edukativne radionice iz različitih oblasti, posebno iz IT industrije, a imali su prilike i da vežbaju svoje praktične veštine u okviru studija slučaja organizovanih tokom događaja. U razgovorima sa predstavnicima kompanija dobili su preporuke i savete koje mogu da primene u praksi.

 

 

Kompanija Heliant je na „Danima prakse“ predstavila svoje informacione sisteme i tehnologije koje koristi najveći deo zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Razgovori studenata i studentkinja završnih godina mnogih fakulteta u Beogradu i šire sa predstavnicima tima kompanije „Heliant“ bili su dinamični i inspirativni, uz obostranu želju da neki od njih nastave da se usavršavaju kroz praksu ili zaposlenje u samoj kompaniji.

Cilj ove manifestacije i jeste da studente pripremi za naredni korak u njihovoj karijeri i otvori im vrata ka vodećim kompanijama na srpskom tržištu.