Tradicija je u Heliantu i ove godine ispoštovana: odmah posle Svetog Nikole, zaposleni su se sa svojim porodicama i prijateljima kuće – bilo je tu više od 100 ljudi – okupili na svečanoj dodeli poklona koje je za dečicu pripremio Deda Mraz.

 

Među klincima i klincezama su prvi put kod Deda Mraza bile i bebe rođene u poslednjih godinu dana.

U uvodnom delu programa, animatorka umetničkog imena Cica-Mica, decu, mame, tate i bake, zabavljala je skoro sa plafona, pošto je bila na prilično visokim štulama.

Kulminacija oduševljenja nastupila je sa starim prijateljem dece zaposlenih u Heliantu, Deda Mrazom, kome su jedva na sanke stali svi pokloni koje je podelio.

Da čudo bude potpuno, patuljci su na sanke Deda Mraza spakovali upravo one slatkiše i igračke koje su dečica priželjkivala!

Ove je godine Deda Mraz bio posebno dobro raspoložen, pa je poklon uručio i baka Nadi, koja je prvi put sa unučetom bila na proslavi.

U skladu sa IT kućom u kojoj je održana proslava – a koja u svom radu koristi moderne tehnologije – Heliant je preko video-poziva spojio jednu devojčicu iz Nemačke sa Deda Mrazom. Za njega i njegove irvase, srećom, razdaljine i granice ne prestavljaju nikakav problem, pa je i do ove devojčice poslao sanke sa poklonom.

Oops...
Slider with alias dedamraz not found.