Vlasnica Specijalističke urološke ordinacije TTC (Termo terapijski centar) profesor dr Vinka Vukotić Maletić kaže da je veoma zadovoljna radom u programu Heliant Health, koji koristi za organizovanje podataka o pacijentima ove ordinacije koja postoji od 1997. godine.

 

Iskustva iz bolnice

 

– Imam dobra iskustva sa programom Heliant Health. Koristila sam ga još u bolnici „Dragiša Mišović“, gde sam radila pre nego što sam otvorila privatnu ordinaciju. Tamo smo taj program, sa ekipom iz Helianta, prilagođavali i usavršavali za potrebe bolnice i bila sam time vrlo zadovoljna, kaže dr Vinka Vukotić Maletić.

 

Prelazak na Heliant Health

 

– Privatno radim od 1997. godine. Heliant Health sam uvela pre dve-tri godine. Pre toga sam koristila jedan program, pravljen za ordinaciju. On je bio funkcionalan, ali je bio problem sa njegovim održavanjem. Zbog toga sam prešla na Heliant, a i zato što sam njega dobro poznavala tokom rada u bolnici.

 

Svi podaci o pacijentu na jednom mestu

 

– Uz Heliant Health, na jednom mestu imam potpunu evidenciju o svakom pacijentu. Neki pacijenti dolaze u ordinaciju 20 godina i ovaj program pomaže da pratim sve šta se sa njima događalo. Na jednom mestu su svi podaci, slike, komunikacija sa pacijentom, mejlovi i sve ono što pacijent kaže tokom razgovora.

 

Preglednost

 

– To je suština – preglednost kada su svi pacijenti u pitanju. Mi nemamo veliki sistem, ovo je mala ordinacija i nismo previše zahtevni kao korisnik. Generalno sam zadovoljna Heliantom, čiji program pokriva sve naše potrebe.

 

Brzo rešavanje problema

 

– Naknadno sam tražila da ubacimo u Heliant Health i komunikaciju sa pacijentom koja ide preko mejla.To je Heliant i uradio. Zadovoljna sam i time što Heliant rešava sve probleme koji se eventualno pojave tokom rada, kaže za sajt heliant.rs dr Vinka Vukotić Maletić, vlasnica Specijalističke urološke ordinacije TTC.